STYLE SWITCHER

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Kia dezvăluie modelul îmbunătățit Sportage cu sistemul de propulsie mild-hybrid diesel – design și tehnologii noi

Kia dezvăluie modelul îmbunătățit Sportage cu sistemul de propulsie mild-hybrid diesel – design și tehnologii noi

Kia dezvăluie modelul îmbunătățit Sportage cu sistemul de propulsie mild-hybrid diesel, design și tehnologii noi

  • Design interior și exterior îmbunătățit pentru cel mai bine vândut model Kia atât în Europa cât și pe plan global
  • Sistemele de propulsie modernizate includ motorul mild-hybrid 48V diesel EcoDynamics+ de 2.0 litri și noul motor eficient diesel ‘U3’ de 1.6 litri
  • Sistemul de rulare EcoDynamics+ contribuie la reducerea emisiilor CO2 cu până la 4% conform WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure)
  • Noile tehnologii includ un sistem infotainment îmbunătățit și sisteme active de asistență pentru șofer
  • În Europa, Sportage va fi comercializat începând din trimestrul 3 al anului 2018

Frankfurt, 23 mai 2018 – Kia Motors a dezvăluit astăzi modelul îmbunătățit Kia Sportage, cel mai bine vândut model al brandului la nivel european și global dispunând de o gamă de noi funcționalități și îmbunătățiri. Noul model are elemente noi de design exterior și interior, dar și tehnologii noi de siguranță și infotainment. Sistemele de rulare sunt de asemenea, în concordanță cu viitoarele standarde ale emisiilor.

Sistemul de propulsie avansat mild-hybrid EcoDynamics+ de 48V este prima tehnologie care va fi lansată ca parte a strategiei extinse de electrificare a sistemelor de propulsie ale brandului. Kia este primul producător care va oferi simultan consumatorilor o gama completă constând din vehicule hibride (HEV), plug-in-hybride (PHEV), complet electrice (EV) și mild-hybrid 48V. Kia intenționează să lanseze 16 modele cu sisteme de rulare noi până în 2025, incluzând cinci hibride noi, cinci modele plug-in-hybrid, cinci vehicule cu baterii electrice și – în 2020 – un nou vehicul electric cu tehnologie Fuel Cell.

Kia a vândut mai mult de 131,000 unități ale modelului Sportage în 2017, reprezentând un sfert din vânzările totale ale brandului în Europa. Îmbunătățirile aduse modelului Sportage includ și modificări ale versiunii GT-Line. Clienții din Europa vor putea primi noul model începând din trimestrul 3 al anului 2018.

Sistemul de propulsie îmbunătățit include noua tehnologie mild-hybrid diesel EcoDynamics+

Modelul Sportage oferă acum o gamă largă de motoare, incluzând noul sistem de propulsie EcoDynamics+ mild-hybrid diesel de 2.0 litri. Tehnologia EcoDynamics+ ajută accelerația oferind un plus de putere de la o baterie de 48-volți și extinde durata in care motorul este oprit cu ajutorul noului generator de pornire mid-hybrid (MHSG). Poate reduce emisiile COcu până la 4% conform WLTP – Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure și până la 7% conform NEDC – New European Driving Cycle*

Motorul diesel actual de 1.7 litri CRDi (common-rail direct injection) a fost înlocuit cu noul motor eficient CRDi ‘U3’ de 1.6 litri, cel mai curat motor diesel dezvoltat de Kia până în acest moment. Noul motor diesel de 1.6 litri livrează 115 sau 136 CP, versiunile superioare de echipare dispunând de tracțiunea integrală și transmisia automată cu dublu ambreiaj cu șapte trepe.

Acum, toate sistemele de propulsie sunt în concordanță cu standardele de emisii Euro 6d TEMP.

Aliniat la designul atractiv al SUV-urilor Kia

Îmbunătățirile exteriorului sportiv al modelului Sportage includ noi spoilere față și spate, dar și blocuri optice față și spate redesenate și un nou design al jantelor din aluminiu de 16-, 17- și 19-inch. Opțiunile includ ornamente cromate și cinci culori noi de vopsea.

Modelele ce dispun de versiunile de echipare GT Line sunt echipate cu o nouă grilă a radiatorului in culoare negru lucios și inserții cromate de culoare închisă pe pragurile laterale și pe hayon. Jantele din aliaj de 19 inch GT Line au fost redesenate iar toate modelele sunt echipate cu o țeavă de evacuare dublă și un design revizuit al lămpilor de ceață LED de tip ‘ice cube’.

Interiorul a fost rafinat, dispunând acum de un design nou al volanului și de un panou de bord revizuit, dar și de o nouă tapițerie în două tonuri de culoare, negru și gri. Modelele cu versiunea de echipare GT Line sunt disponibile și cu tapițeria din piele în două tonuri – negru și gri – sau opțional cu tapițeria din piele neagră cu accente de culoare roșie.

Tehnologii de siguranță inteligente și sisteme infotainment noi

Modelul îmbunătățit Sportage adoptă cel mai avansat sistem de asistență în timpul condusului dezvoltat de Kia, ce include Smart Cruise Control cu sistemul Stop&Go, sistemul Around View Monitor ce contribuie la ușurarea manevrelor de parcare dar și sistemul de avertizare a șoferului – Driver Attention Warning – ce combate oboseala și lipsa de atenție la volan. Clienții europeni au la dispoziție noi sisteme de infotainment cu touchscreen de 7.0 inch sau de 8.0 inch ‘frameless’.

Notă

  • Testat conform WLTP și transpus înapoi conform NEDC

– Sfârșit –

Despre Kia Romauto

Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul reţelei naţionale de dealeri, a autoturismelor, pieselor şi accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct şi prin intermediul reţelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.

Despre Kia Motors Europe

Kia Motors Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Motors Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 30 de piețe de comercializare din Europa.

Despre Kia Motors Corporation

Kia Motors Corporation (www.kia.com) – un producător auto de clasă mondială a fost fondată în 1944 fiind cel mai vechi producător de vehicule cu motor din Coreea. Cele peste 3 milioane de autoturisme Kia sunt produse anual în 14 fabrici de producție și asamblare din cinci țări și sunt comercializate printr-o rețea de distribuitori și dealeri ce acoperă aproximativ 180 de țări. Astăzi, Kia are peste 51,000 de angajați la nivel mondial și venituri anuale de peste 45 miliarde USD. Este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Open și partenerul auto oficial al FIFA – organismul de conducere al FIFA World Cup™. Sloganul brand-ului Kia Motors Corporation – “The Power to Surprise” (Puterea de a surprinde) – reprezintă angajamentul global al companiei de a surprinde prin experiențe incitante ce depășesc orice așteptare.

Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibi la www.kianewscenter.com.

Lasă un comentariu


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top