STYLE SWITCHER

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Noul Kia Sportage îmbină tehnologia avansată cu designul de lux pentru un spațiu interior de primă clasă

Noul Kia Sportage îmbină tehnologia avansată cu designul de lux pentru un spațiu interior de primă clasă

– Interiorul SUV-ului urban, orientat către șofer, a fost proiectat special pentru clienții europeni
– Display-ul curbat integrat de ultimă generație oferă funcții dedicate condusului și divertismentului cu o claritate perfectă
– Excelență ergonomică; comenzi plasate inteligent pentru o experiență de condus intuitivă
– Materiale atent selectate pentru o ambianță premium

– Proiectarea inteligentă a permis crearea unui interior spațios și relaxant
 

10 noiembrie 2021 – Noul Kia Sportage are un interior de ultimă generație, orientat către șofer, care a fost proiectat pentru clienții europeni, fiind pentru prima dată când acest nivel de atenție a fost astfel direcționat în istoria de 28 de ani a modelului. Habitaclul SUV-ului urban îmbină tehnologia avansată, caracteristicile de lux, materialele premium și stilul modern, asigurând dinamism, confort și conectivitate pentru pasageri în fiecare călătorie.
Interiorul noului Sportage a fost proiectat pentru a permite accesarea rapidă și ușoară a tuturor comenzilor automobilului. La urcarea la bordul noului Sportage, șoferii sunt întâmpinați de un display curbat integrat, frumos modelat, cu două ecrane de înaltă definiție de 12.3 inchi care oferă o experiență aproape cinematografică. Situat chiar în fața șoferului se află panoul de bord, care beneficiază de cea mai recentă tehnologie de afișare cu cristale lichide pentru o grafică incredibil de precisă și clară. Situat în centru, ecranul tactil de înaltă tehnologie răspunde tuturor cerințelor de conectivitate, funcționalitate și utilizare a comenzilor pentru șofer și pasageri.
Noul Sportage oferă acces complet via satelit la cele mai recente actualizări de software și hărți, în timp ce aplicația pentru smartphone Kia Connect permite utilizatorilor să se conecteze de la distanță cu automobilul lor. Șoferii pot sincroniza calendarele, pot planifica călătorii utilizând navigația online și pot accesa funcțiile cheie de la bord, inclusiv alerte de trafic în timp real, informații despre stațiile locale de alimentare și prognoze meteo în timp real. O simplă accesare a secțiunii „Remote Monitoring” a aplicației Kia Connect îi va reaminti șoferului dacă ușile sunt încuiate, geamurile sunt ridicate și unde și-a parcat automobilul.
Comenzi intuitive
Fiecare interfață a fost proiectată pentru a fi intuitivă, ușor de accesat și utilizat. Un sistem integrat de infotainment și control al climatizării creează un aspect ordonat, simplificat și asigură accesul ocupanților scaunelor din față la aceste comenzi, fără a fi nevoie să parcurgă mai multe meniuri. Frâna de parcare electronică, o dotare standard la toate modelele, este amplasată convenabil lângă volan, ajutând la eliberarea spațiului suplimentar pe consola centrală.
O atenție deosebită a fost acordată în întregul habitaclu pentru ca pasagerii să beneficieze de spațiu pentru a se relaxa și a se bucura de fiecare călătorie. Consola centrală ergonomică găzduiește comanda rotativă pentru transmisia „shift by-wire”, ușor de accesat, în timp ce un compartiment de încărcare pentru smartphone oferă încărcare wireless de mare viteză de 15W. Un sistem de climatizare cu trei zone le permite pasagerilor din față și din spate să adapteze temperatura interioară pentru un confort sporit. Alte caracteristici de confort abundă în interior, de la încărcătoare rapide USB și cuiere multifuncționale situate pe spătarul scaunelor, până la scaunele din spate rabatabile 40:20:40 pentru a ajuta la încărcarea articolelor mai voluminoase.
Pe lângă faptul că beneficiază de o călătorie într-un confort suprem, pasagerii se vor bucura și de un sunet surround captivant în interiorul mașinii, oferit de un sistem audio premium Harman Kardon, lider în industrie.
Materiale selectate cu atenție
Dată fiind popularitatea modelului Sportage în Europa, designerii Kia au cercetat gusturile clienților europeni înainte de a selecta cu atenție culorile, materialele și structura modelelor pentru scaune și ornamente. Au fost alese doar materiale de cea mai înaltă calitate, care sunt somptuoase la atingere, foarte durabile și oferă o senzație premium. Iluminarea ambientală asigură un spațiu primitor pentru toți ocupanții cabinei.
Gurile de ventilație cu inserție de aluminiu fin detaliate și o linie de caracter care se întinde pe toată lățimea tabloului de bord și pe panourile ușilor conferă noului Sportage un aspect luxos. De asemenea, este disponibil și un model GT-line de top, cu ornamente care accentuează și mai mult natura sportivă și dinamică a SUV-ului. Scaunele au tapițerie premium din piele și piele întoarsă de culoare închisă, in timp ce partea superioară neagră și insertiile ornamentale din piele întoarsă adaugă o senzație de individualitate versiunii GT-line. Un volan sportiv și ergonomic cu aspect plat în partea de jos, cu emblema elegantă GT-line, îmbunătățește agilitatea și conectează și mai mult șoferii la experiența de condus.
Spațiu interior inteligent
Proporțiile interioare ale noului Sportage au fost îmbunătățite special pentru clienții europeni, combinând caracterul practic, funcționalitatea și versatilitatea. Un ampatament compact de 2.680 mm, lățimea de 1.865 mm, lungimea de 4.515 mm și înălțimea de 1.645 mm asigură un interior foarte spațios pentru pasageri și bagajele acestora în ultimul SUV Kia.
Modelul Sportage oferă pasagerilor din față un spațiu amplu, pentru a se simți cu adevărat confortabil, în timp ce ocupanții din spate beneficiază de un spațiu pentru picioare de 996 mm datorită scaunelor din față care au un design sportiv, subțire. Capacitatea pentru bagaje este de până la 591 de litri (VDA), crescând până la 1.780 de litri cu scaunele din spate rabatate*.
Alături de modelele cu motoare cu combustie internă, noul Sportage va fi disponibil și cu sisteme de propulsie mild-hybrid (MHEV), hybrid (HEV) și plug-in hybrid (PHEV) pentru o experiență eco-friendly fără compromisuri. Pachetul de baterii al modelelor HEV și PHEV a fost proiectat cu atenție pentru a minimiza orice impact asupra spațiului pentru pasageri și bagaje. Pentru versiunea HEV, pachetul de baterii este plasat sub scaunele din al doilea rând, rezultând un spațiu pentru picioare și un volum de încărcare similar cu modelele Sportage cu motor cu combustie internă. Pentru versiunea Sportage PHEV, bateria de înaltă tensiune este plasată sub caroseria SUV-ului, asigurând o distribuție echilibrată a greutății și un spațiu interior care rămâne practic, confortabil și versatil.
Fabricat în Europa, noul model Kia Sportage va fi comercializat în a doua jumătate a lunii decembrie 2021.
Notă
*Cifrele privind dimensiunile interiorului sunt preliminare și urmează a fi validate.
Top