STYLE SWITCHER

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
KIA DEZVĂLUIE CONCEPT EV9 – O MANIFESTARE A VIZIUNII SALE CA FURNIZOR DE SOLUȚII DE MOBILITATE DURABILĂ

KIA DEZVĂLUIE CONCEPT EV9 – O MANIFESTARE A VIZIUNII SALE CA FURNIZOR DE SOLUȚII DE MOBILITATE DURABILĂ

Concept EV9 este o aluzie captivantă, prefațând următorul său SUV 100% electric Kia.
Exteriorul îndrăzneț evidențiază limbajul inovator al designului automobilelor electrice Kia.
Imaginile interiorului arată tehnologia de ultimă oră, inclusiv un spațiu de relaxare adaptabil și inteligent.

Kia Concept EV9 se pregătește pentru debutul său global la expoziția AutoMobility LA, pe 17 noiembrie.

 

Kia a dezvăluit astăzi primele imagini oficiale ale prototipului Concept EV9, un SUV 100% electric care întruchipează angajamentul companiei de a deveni un furnizor de soluții de mobilitate sustenabilă.
După lansarea modelului EV6, Concept EV9 este o aluzie fascinantă la direcția viitoare a SUV-ului 100% electric Kia, combinând designul progresist, tehnologia de ultimă oră și un sistem de propulsie avansat complet electric într-un singur pachet inovator.
Primele imagini ale conceptului SUV arată un design exterior ultramodern, a cărui arhitectură sugerează o ambianță recreațională contemporană, care este adusă în prim-plan de o prezență stilistică asertivă.
Imaginile înfățișează un habitaclu extrem de conceptual, care a fost perfecționat pentru a oferi șoferului și pasagerilor un spațiu interior flexibil și adaptabil, pe măsură ce experiența călătoriei evoluează. Un afișaj interactiv extins, uimitor și o nouă interpretare radicală a volanului tradițional sunt doar două dintre caracteristicile interioare remarcabile.
Imaginile în avanpremieră ale conceptului Kia Concept EV9 au fost dezvăluite înaintea AutoMobility LA, care începe săptămâna viitoare. Kia va dezvălui noua sa versiune electrizantă a conceptului SUV pe 17 noiembrie, la ora 11:15 a.m. (PST) la LA Convention Center.
Top