STYLE SWITCHER

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
KIA DEZVĂLUIE NOUL MODEL NIRO ÎNAINTEA DEBUTULUI LA EXPOZIȚIA MOBILITY SHOW DIN SEUL 2021

KIA DEZVĂLUIE NOUL MODEL NIRO ÎNAINTEA DEBUTULUI LA EXPOZIȚIA MOBILITY SHOW DIN SEUL 2021

 Noul Niro va fi prezentat în premieră la Seoul Mobility Show, după anunțul Kia că va deveni „furnizor de soluții de mobilitate sustenabilă”

Niro moștenește elemente de design îndrăznețe din conceptul Habaniro din 2019

Kia a dezvăluit o primă imagine a noului Niro, un model care a făcut parte integrantă din dezvoltarea gamei eco-friendly a modelor Kia.
Re-desenat conform filozofiei de design „Opposites United” a companiei, noul Niro ilustrează clar angajamentul Kia față de sustenabilitate. Inspirându-se din lumea naturală pe care mobilitatea sustenabilă își propune să o protejeze, noul Niro face apel la nevoile complexe ale consumatorilor conștienți de sustenabilitate și oferă un design care conectează caracterul eco-friendly cu plăcerea de a conduce.
Exteriorul noului Niro preia elementele de design îndrăznețe prezentate pentru prima dată pe conceptul Habaniro în 2019. Crossover-ul elegant și îndrăzneț întruchipează atitudinea conceptului Habaniro de a fi mereu pregătit pentru aventură, cu o caroserie cu linii curate, high-tech, în două tonuri de culori. În habitaclu, panoul de bord asimetric, neconvențional, combină formele orizontale și diagonale pentru a indica direcțiile de design ale filosofiei „Opposites United” și corespunde spiritului pilonului „Joy for Reason” (Bucurie în lucruri simple) cu construcția sa îndrăzneață, practică și eco-friendly.
Noul Niro va fi dezvăluit la expoziția Seoul Mobility Show, în data de 25 noiembrie, la ora 11:30 am KST.
Top