STYLE SWITCHER

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
KIA EV6, SELECTATĂ PE LISTA SCURTĂ PENTRU PREMIUL „MAȘINA ANULUI 2022”

KIA EV6, SELECTATĂ PE LISTA SCURTĂ PENTRU PREMIUL „MAȘINA ANULUI 2022”

Kia EV6, nominalizată la premiul „Mașina anului” (Car of the Year), la doar o lună de la începerea comercializării
Autonomia electrică de 528 km, performanța remarcabilă și încărcarea ultra-rapidă ale lui EV6 redefinesc mobilitatea electrică

Kia a ajuns pe lista scurtă a premiilor COTY în Europa pentru a patra oară
 

Noul model Kia EV6 a fost selectat în runda finală a premiilor „Mașina Anului 2022” (COTY). Inovatorul crossover electric a fost inclus inițial printre alte șaizeci de modele noi lansate în acest an și acum a fost selectat de către cei 61 de membri ai juriului COTY din 23 de țări pentru lista scurtă de șapte automobile care vor participa la cursa finală. Câștigătorul general al premiilor COTY va fi anunțat în februarie.
În doar o lună de la începerea vânzării în Europa, noul Kia EV6 a avut un impact mare asupra presei și potențialilor cumpărători, pre-comenzile încheindu-se devreme, după o cerere fără precedent pentru noul model. Datorită încărcării ultra-rapide, autonomiei de 528 km și performanțelor de top, EV6 este un automobil electric demn de a fi comparat cu multe modele premium.
Brandul Kia s-a reinventat la începutul anului 2021 cu un nou nume, un nou logo și o filosofie de design nouă, numită „Opposites United”. EV6 este primul automobil lansat în spiritul acestei noi direcții și este primul automobil electric dedicat Kia bazat pe noua platformă (E-GMP – Electric-Global Modular Platform).
Jason Jeong, președintele Kia Europe, a comentat: „Kia este mândră să stea alături de unele dintre cele mai bune exemple ale mobilității moderne. După cele două nominalizări ale modelului Ceed din prima și a treia sa generație și cea a modelului Stinger, nominalizarea noului EV6 este o recunoaștere a progresului nostru și evidențiază angajamentul nostru de a oferi soluții de mobilitate sustenabilă. Le dorim tuturor celorlalți nominalizați mult succes la premiile „Mașina Anului”.
Top