STYLE SWITCHER

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
KIA EV6 ALEASĂ „CROSSOVER-UL ANULUI” LA PREMIILE TOPGEAR.COM 2021

KIA EV6 ALEASĂ „CROSSOVER-UL ANULUI” LA PREMIILE TOPGEAR.COM 2021

Primul automobil electric dedicat Kia câștigă un premiu mult râvnit, la doar o lună de la începerea comercializării sale
Crossover-ul Kia EV6 impresionează juriul prin stilul său, performanțele dinamice, autonomia electrică mare și capacitățile de încărcare rapidă
Acest premiu pentru Kia EV6 va atrage și mai mult șoferii către mobilitatea electrică

EV6 a câștigat deja premiul „Mașina Premium a anului 2022 în Germania” și în prezent este pe lista scurtă pentru „Mașina anului 2022 în Europa”
 

Modelul 100% electric EV6 a câștigat râvnitul titlu „Crossover-ul anului” (‘Crossover of the Year’) la premiile TopGear.com 2021. Kia EV6 a impresionat juriul Top Gear datorită eleganței sale, performanțelor dinamice, autonomiei electrice pentru distanțe lungi și încărcării ultra-rapide de 800 de volți – oferind încărcare de la 10 la 80% în doar 18 minute.
Tom Ford, Associate Editor, a comentat: „Cu EV6, Kia a oferit totul: automobil 100% electric, stil extraordinar, încărcare rapidă de top și gadgeturi din belșug. Identificându-se prefect cu conceptul de “lounge” mobil, EV6 demonstrează că un automobil electric chiar poate fi captivant și interesant de condus. De asemenea, este spațios, bine echipat și bine construit. Se identifică cu cele mai căutate atribute ale automobilelor electrice – liniștit, confortabil, calm – iar apoi atacă un drum virajat cu siguranță și aplomb. Prin urmare, un crossover din toate punctele de vedere.”
Ceremonia de decernare a premiilor TopGear.com poate fi vizualizată pe youtube.com/topgear și topgear.com. Kia EV6 apare și în cel mai recent număr al revistei BBC Top Gear Magazine, o revistă dedicată celor mai bune mașini noi din lume.
Această distincție vine în aceeași săptămână în care Kia EV6 a fost selectată printre cele șapte mașini din finala premiului „Mașina anului 2022 în Europa” și la doar o lună de când a câștigat premiul „Mașina premium a anului 2022 în Germania”.
Jason Jeong, președintele Kia Europa a comentat: „Suntem încântați că am câștigat titlul „Crossover-ul anului” la prestigioasele premii TopGear.com. EV6 este un automobil revoluționar pentru Kia și pentru mobilitatea electrică în general, iar premiul este o recunoaștere binevenită a acestui lucru. Este încă o completare la vitrina cu trofee obținute de EV6, un automobil care continuă să crească în popularitate ca parte a gamei noastre electrificate în continuă evoluție.”
EV6 este prima mașină 100% electrică dedicată Kia și arată potențialul fantastic al noii platforme E-GMP (Electric-Global Modular Platform) a companiei. EV6 oferă cumpărătorilor o gamă de configurații a sistemului de propulsie complet electric, cu zero emisii, inclusiv pachete de baterii de înaltă tensiune pentru autonomie extinsă (77.4 kWh) și standard (58.0 kWh). Versiunea EV6 GT-Line este disponibilă atât cu pachetul de baterii pentru autonomie extinsă, cât și pentru autonomie standard, în timp ce EV6 GT dispune doar de pachetul de baterii pentru autonomie extinsă. Acesta este primul automobil electric Kia care este disponibil cu tracțiune spate (2WD) sau tracțiune integrală (AWD) – aceasta din urmă oferind o dinamică îmbunătățită chiar și în cele mai
Top